torstai 29. elokuuta 2013

Kuukauden kuulumiset

Pitkä aika kun viimeksi olen tänne päivittänyt mitään joten tässä tiivistetyt kuulumiset.

Riepu: Törmäyksen seurauksena pieni koira oli mennyt ihan jumiin, mutta onneksi saatiin hierottua auki ja nyt näyttäisi olevan kaikki ok.

Tokossa ollaan käyty viikkotreeneissä ja itsekseen tehty kaikenlaista. Viime viikon ohjatuissa treeneissä teemana oli häiriöt ja kyllä nämä vaan on meille vaikeita. Perusasentotreenissä kontakti tippuu kun joku häiriköi ja vaikka yrittääkin tsempata niin pakko se vaan on vähintään silmiä pyöritellä... Paikkamakuussa kestää hyvin häiriköinnin ja teki hienot häiriökaukot. Loppuun tehtiin vielä seuraamista kentällä mikä täynnä merkkejä, kapuloita, leluja, namikippoja yms. + häiriköivä liikkuri. Eka kierros avustettuna kainalopalkalla ja oli ihan hyvä. Toka kierros lelu kentän laidalla odottamassa, mutta ihan kohtuullinen suoritus. Vapauttaessa ei tosin juossut omalle lelulle vaan kävi imuroimassa häiriönä olleesta kiposta namit... Onneksi oli mukana nakkeja laittaa tilalle. Häiriötreeniä tarvitaan paljon ja täytyisi aina levitellä merkit kentälle kun niitä se kyyläilee.
Eilen teemana nouto ja tehtiin sitä merkkikujan läpi. Mennessä ja palatessa vilkaisi kerran sivulle mutta vauhti ei kärsinyt. Oikein nätti suoritus ja ainoa virhe kun pompsahtaa heti luovutuksen jälkeen eteen kyttäämään lelua. Otettiin sitten toinen nouto niin että käskin luovutuspompun jälkeen takaisin sivulle ja siitä pelkät kehut palkaksi. Riepu oli sitä mieltä että tommoset sosiaaliset palkat on ihan perseestä ja hän teki hienon noudon ja siitä kuuluu saada lelu ja hänhän ottaa sen vaikka itse treeniliivin taskusta. No eipä saanut sitä ja tehtiin se kolmas nouto. Hyvin tsemppasi ja ei pompannut luovutuksessa ja tästä ensin nami ja sitten lelu. Palkkaamattomuutta täytyy nyt oikeasti harjoitella ja haastetta lisätä tekemiseen.

Agissa Riepu on kulkenut ihan kivasti. Estehakuisuutta ja itsenäistä tekemistä täytyy vahvistaa, mutta eiköhän se siitä ajan kanssa :)

Nala: On lähinnä aksannut. Ihan onnistuneita pätkiä mukana mutta suurin murhe on ettei neiti Raivopää kunnioita hyppyjä tai siivekkeitä yhtään. Okei, osaksi on mun huonosta ohjauksesta kiinni kun kolisee, mutta kyllä se joku vastuu koirallakin täytyy olla. Nyt täytyy löytää jostain myös jarruja ettei voi vain kaahottaa tuhatta ja sataa mistään piittaamatta. Mut joo, sillon kun kaikki menee nappiin (siis joskus ja jouluna ;)) niin on se hieno.

Heinäkuun lopussa piipahdettiin Heidin ja koirien kanssa kesäloma/kisareissulla Kemissä. Aivan ihana mökki järjestyi meille meren rannasta ja vaikka oli väsyttävä reissu kun viikonlopulle kertyi n.1200km tien päällä ja pitkät kisapäivät niin olipahan mukavaa :) Mukava oli myös nähdä Riepun hienoa Neccu-siskoa omistajineen.

Kisoista sen verran että Riepulle ensimmäinen nolla kakkosista ja kakkossija. Hieno pieni mies <3 Nalan kaksi ensimmäistä rataa täyttä kaaosta mutta pääsi sekin palkinnon pokkaamaan kolmossijasta: tuloksella 20 ;D. Viimeselle radalle lähdin sen kanssa aika tiukalla asenteella ja oikein näpsäkkä rata muttamutta... Ensin kyseenalainen keinu josta ei kuitenkaan käsi noussut ja loppusuoralla ihan törkeä loikka puomilta eli vitosella maaliin.

Loppuun kuvia koirista Kemin reissulla meidän upealla mökkirannalla. Kaikki kuvat on ottanut Heidi Pötry.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti