keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kuvia ja kuulumisia


Me ollaan vietetty lomaa maalaismaisemissa. Nautittu kesästä ja vapaudesta, tehty koko poppoolla pitkiä metsälenkkejä, poimittu mustikoita ja mansikoita, mustavalkoiset on tehneet joka päivä pyörälenkin, grillailtu ja kaikkea muuta kivaa. 

Treenattu ei olla oikeastaan ollenkaan. Tai no ihan vähän tokoiltu, mutta ei mitään suunnitelmallista vaan sitä sun tätä ja hulluna palkkaa. Tosin mun pitäisi ajaa sisään uutta kisapalkkaa mitä Katin kanssa katsottiin ohjatuissa tokoissa parisen viikkoa sitten ja tehdä paljon kisanomaisia treenejä... No, loman jälkeen sitten.

Eilen tehtiin avoimen luoksaria. Eka ja vika suora luoksetulo, toinen stopilla. Olen noita pysäytyksiä tehnyt lähinnä kierroilla ja tällä hetkellä käytössä suullinen + käsiapu.
Otettiin eilen myös noutoa, joka muuten ok mutta huomasin että oon palkannut liian usein suoraan luovutuksesta koska pomppasi mun eteen väijymään lelua heti kun kapula mulla. Otettiin sitten loppuun pelkkiä luovutuksia ja palkkaa siitä kun odotteli rauhassa sivulla kapulan luovutuksen jälkeen.
Riepu on ollut muutenkin taas välillä treeneissä aika possu ja röyhkmys, mutta jotenkin tykkään ihan hulluna siitä asenteesta <3 täytyy vaan olla tarkkana että ei ihan äveriksi mene ja paketti pysyy kasassa.

Nalakin on vähän tokoillut :) ollaan tehty kaikkia juttuja kierron kautta, kun kiertäminen on Naltsun mielestä superkivaa. Viimeisimmmissä agitreeneissä tehtiin TopTeam-leirillä ollutta rataa jossa tärkeintä rytmitys. Meni yllättävän hyvin ja rimatkin pysyi kun ohjasin päättäväisesti ja pidin katseen koirassa. Tuli oikeasti hyvä mieli kun saatiin niin paljon positiivista palautetta :) Tuntuu, että pikkuhiljaa ollaan taas löytämässä se meidän oma juttu mikä on ollut kadoksissa. Nala kun ei anna anteeksi ainuttakaan huonoa tai löysää ohjausta, vaan sen kanssa pitää tehdä joka hetki sata lasissa töitä.

Loppuun vielä muutama kuva kevään/kesän riennoista.


Toukokuussa käytiin Somerolla lampaita moikkaamassa. Kuva: Sanna Kiretti

Sisarukset Somerolla: Nova, Penni, Pira ja Riepu. Kuva: Sanna Kiretti 

Hailuodossa. Heinäkuun puoliväli mutta lämpöä kolmetoista astetta ja mereltä kävi hyytävä tuuli :DRiepu kesäkuun agilitykisoissa. Kuvat: Tomi Niemi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti