sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Tuplanolla ja menolippu kakkosiin

Kisatiin lauantaina Eteläpuistossa. Aamupäivällä vuorossa oli Riepu kahden startin verran. Tuomariharjoittelija Petteri Kerminen oli tehnyt oikein mukavat radat. Ensimmäisellä radalla hukkasin hetkeksi koiran keppien jälkeen. Itselle taas hyvä muistutus että katso koiraa radalla... Puomilla ei tullut ensin ihan alas asti, mutta vaadin etutassut maahan ennen kuin jatkettiin matkaa. Virheetön rata ja keskiviikon luva sai kaverin.

Toiselle radalle rennolla fiiliksillä ja hetsailin Riepua aika paljon lähtöä odotellessa. Tällä radalla hyvä puomi, A:lla jäi liian ylös. Korjasi pyynnöstä tassut maahan. Myös tältä radalta nolla ja Rieppalaiselle viidellä startilla menolippu kakkosiin. Mun pieni partiolainen <3 Paljon on tehtävää ja treenattavaa, mutta nautiskellaan nyt hetki tästä hyvänolontunteesta :) <3 Hieno Riepu Reipas <3

Ykkösten ratojen jälkeen kävin vaihtamassa kotona koiran ja oli Nalan vuoro kiitää parin radan verran. Nala vaikutti lämmitellessä riehakkaalta ja oikein hyväntuuliselta. Ensimmäinen rata tuntui meille sopivalta ja lähdettiin hyvällä fiiliksellä sitä tekemään. Hieno rata se olikin ja tekeminen tuntui hyvältä. Harmi vaan että kiirehdin putken jälkeen liian rivakasti matkaan minkä seurauksena kaksi rimaa alas. Nala ei oikein kestä jos vedätän ja rimoja napsuu. Sääli, Nala olisi kyllä nollan ansainnut.
Toisen rata ei tuntunut omalta ja hyllytettiin jo neloselle, ihan niinku etukäteen arvelinkin :D Loppu mentiin omien mutkien kautta mutta ai että pikkumusta oli taas riemuissaan kun sai aksata ja maalissa roikkui hihnassa kuin mikäkin terrieri <3 Eikä yhtään loikattua kontaktia, hyvä Nala :)

Agirotuun ilmoitin molemmat pariin lähtöön, mutta taitaa jäädä välistä kun muita suunnitelmia pukkaa päälle. Muutenkin heinäkuun aikana tulee treeni- ja kisataukoa kun lomaillaan ja nautitaan maalaiselämästä.

Tokoiltu ollaan ihan pienesti mutta runsaalla palkalla mm. kaukoja ja liikkeellelähtöjä. Tänään tehtiin vauhdikkaammin ja kierrettiin tolppaa. Kierron kautta stoppia, seuraamiseen tuloa ja toista tolppaa kiertämään. Mutta siinäpä ne meidän tokottelut viime päiviltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti