perjantai 15. elokuuta 2014

Kolmosluokkalainen

Yli puolen vuoden blogihiljaisuuden jälkeen lienee syytä päivittää että Riepu kisasi kesäloman ja helteiden aiheuttaman treeni- ja kisatauon jälkeen tiistaina ja nappasi nollavoiton. Meillä on ollut paljon niitä ns. yhden virheen ratoja ja meinasi tämäkin rata kolmanneksi viimeiselle esteelle kosahtaa kun Riepu luki mun huolimattoman ohjauksen välistävedoksi. Tulipahan todettua että koskaan ei kannata luovuttaa ja saatiin paikattua tilanne niin ettei siitä sitten virhettä tullut. Nollan myötä siis menolippu kuninkuusluokkaan, hui!

Nala on ollut useamman kuukauden agitauolla kun ollaan huollettu kroppaa kuntoon ja nyt saatiin lupa aloittaa treenaaminen. Ihan mahtavaa :) Ilmoitin Neiti Näpsän kuun loppuun hyppytekniikan peruskurssille ja syyskaudeksi kerran kuussa oleviin treeneihin missä painotus on nimenomaan hyppytekniikassa. Jospa saataisiin hiottua sitä hyppäämistä, kun muutenhan Nala on taitava agiliitelijä.

Loppuun vielä muutama Sirpa Saaren ottama kuva juhannuskisoista. Kuten kuvista näkyy niin tukkajumala sai kesätukan ja kokemukset on olleet niin positiiviset että tullaan jatkossakin ajelemaan kesäisin.

1 kommentti: