keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Mennyttä ja tulevaa

Ei minusta sitten ollut sännöllistä treeniblogia kirjoittamaan vaan nytkin tulee tärkeimmät kuulumiset viime kuukausilta.

Syksyn aikana on ollut vähemmän ohjattuja treenejä mutta toisaalta tokoa ollaan saatu useamman kerran treenata hyvässä seurassa ja molemmat koirat pääsivät muutaman kerran Hannan agitreeneihin + tietysti kivoja treenejä valkun vetämässä viikkoagissa. Koska aikataulu on ollut löysempi niin ollaan tehty runsaasti metsälenkkejä ja jälkeä myös ajettiin vielä ihan loppusyksystä.

Joulukuussa käytiin Riepun kanssa pyörähtämässä avoimen luokan kokeessa Jaana Talan arvosteltavana. Pilkkunokka oli varsin mainio ja teki aikalailla omalla tasolla töitä. Liikkeestä seisomisessa kävi työtapaturma, kun Riepulainen tykkäsi ennemmin esitellä toiseen kertaan maahanmenon eli se nollille. Muuten olikin nättiä sarjaa eli kymppi kaikesta muusta paitsi luoksetulo kasi (keskeneräinen liike ja stoppi valui mutta olin tyytyväinen että pysähtyi kuitenkin) ja noutamisesta tuli ysi (juuri kun nostamassa kapulaa niin hallissa haukkui koira ja vilkaisi ympärilleen ennen kuin nosti). Tuloksena Avo1 172p ja 2.sija.
Kokeen jälkeen oli ihan loistofiilis ja vaikka taas jännitti niin ehkä ei kuitenkaan niin paljon kuin ensimmäisellä kerralla ja kai se jännitys vähenee kun kisakokemusta tulee lisää. Riepu oli ihan superihana ja vastasi todella hyvin sosiaaliseen palkkaan ja tuntui nauttivan yleisön aplodeista. Mun oma pingviininpoikanen <3 Lisäksi meillä oli maailman parhaat kannustusjoukot mukana, kiitos <3
Koe on myös videolla ja katsotaan jos saan sen joskus ladattua tännekin...

Riepu käväisi loppusyksystä suorittamassa MH-luonnekuvauksen. Vähän meinasi mennä tylsäksi koe varsinkin alkupuoliskolla, kun oman näkemykseni mukaan Riepu kuvitteli tulleensa suuremman mittaluokan häiriötreeneihin ja blokkasi "häiriöt" ja odotteli minulta toimintaohjeita. Ihan mielenkiintoinen päivä kuitenkin ja varmaan joskus käydään myös luonnetestissä.

Aksassa molemmat koirat on käyneet ainakin yhdet kisat viime päivityksen jälkeen. Riepulle marraskuun kisoissa oikein näppärä ensimmäinen rata mutta harmillisesti vitonen renkaan ohituksesta joka paljastuu videolla ihan omaksi ohjausmokaksi ;) Nala meni vain yhden startin ja aiheutti sydämentykytyksiä räjäyttämällä muurin :( sillä ei kyllä ilmekään värähdä vaikka kuinka kolaroisi vaan matka jatkuu yhtä takki auki :( Onneksi ei käynyt mitään pahempaa ja hieronnassakin on sen jälkeen käyty tsekkauksessa.

Viime vuosi oli kokonaisuudessaan antoisa ja moni tavoite täyttyi. Vuoteen 2014 lähdetään luottavaisin mielin ja muutama tavoite on mietittynä.

Nala:

- Toivon että saadaan agilityssa säädettyä yhteistyö kuntoon ja sen myötä noustaan kolmosiin
- Olen jo jonkin aikaa miettinyt Nalan viemistä lampaille joten toivon mukaan pääsemme kokeilemaan paimennusta
- Nala rakastaa vetojuttuja ja oma kunto kaipaa petrausta joten säännöllinen juoksu/hiihtäminen ohjelmistoon
- Ajetaan jälkeä useammin

Riepu:

- Tokossa voittajaluokan korkkaus ja toivon mukaan myös EVL
- Agilityssa vielä haetaan sitä viimeistä silausta yhteistyölle ja parannetaan esteosaamista. Harjoitellaan hetki kakkosissa ja toivon mukaan noustaan ennen kesää kolmosiin
- BH
- Jos sitä jälkeä ihan oikeasti saisi tehtyä niin että voisi joskus kisata?
- Käydään taas lampailla
- LT?

Muumi:

- Toivomme hyvää jyrsijävuotta pappakoiralle ja että terveys säilyy hyvänä <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti