lauantai 4. toukokuuta 2013

Aamutokottelut

Pienet aamutreenit Riepulla omalla kentällä. Otettiin taas kentälle tuloja muutaman kerran. Ensimmäisellä kerralla en sanonut mitään ja palkkasin heti lelulla kun hakeutui nätisti seuraamaan kentälle kävellessä. Siitä siirryttiin taas kentältä pois ja jäin seisomaan kentän laidalle. Hakeutui nopeasti perusasentoon ja siitä nami. Sen jälkeen sanoin neutraalisti "Mennään tekemään tottista" ja siirtyminen takaisin kentälle. Tuli kentälle hienossa kontaktissa ja lelupalkka siitä kun päästiin liikkeenaloituspaikkaan. Näitä muutama ja palkkaa vaihtelevasti joko kävellessä liikkeenaloituspaikkaan tai perusasennosta. Oli hyvä ja juuri oikeassa mielentilassa :)

Sitten tarkoituksena palkata paikalla makuuasentoon menemisiä. Ensimmäisellä kerralla tarvitsi taas tuplakäskyn pään laskemiseen. Pari seuraavaa hyviä ja pallo suoraan eteen. 

Kolme käpytunnaria hihnassa naksuttelemalla oikean merkkaamista. Oli kivassa mielentilassa ja ei hössöttänyt.

Lopuksi kierrettiin tolppaa ja harjoiteltiin luoksetulon pysäytyksiä. Maahanmeno hyvä. Seisomaan pysäytys ensimmäisellä pelkällä suullisella käskyllä. Voisi olla napakampi. Kaksi seuraavaa vartaloavulla oli hyviä. Lopuksi tolpan kautta suoria luoksetuloja. Tulee suoraan sivulle mutta ongelmana ollut että pa jää vajaaksi. Niin nytkin. Korjasi kun vilkaisin ja tästä suullinen kehu ja lähetys uudestaan tolppaa kiertämään. Nyt väistin oikealle kun tuli ja pyöräytti nätisti peffan perusasentoon. Tästä lelu ja vielä toinen samanlainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti