tiistai 14. toukokuuta 2013

Paluu esteille

Tänään oli ihan huiput treenit Nalan kanssa. Ei siksi että meillä olisi mennyt hyvin vaan siksi että mää sain suoraa palautetta ja me oikeasti pureskeltiin mun järkkyä ohjausta. Mutta ensin eiliseen. Riepulla oli agitreenit ja tehtiin rataa. Päästiin aika pitkälle, mutta R tuntui hieman tahmealta. Luulen että oli vähän väsynyt. Kepit meni hyvin joka kerta mutta lennätti ensimmäisellä kerralla keinua. En sanonut ajoissa ja tarpeeksi jämäkästi "nätisti". Uusinnalla ok. Poispäinkäännöstä hinkattiin aika pitkään, kun mä en osannut ohjata ja ei se Riepullekaan tainnut ihan helppo juttu olla. R treenasi sitä myös Hannan kanssa :D tulipa todettua se mitä arvelinkin eli tekee kenen kanssa vaan jolla on hänen lelu :P Nämä oli Riepun viimeiset agit muutamaan viikkoon. Katsotaan koska palataan takaisin esteille.

Nalalla oli tänään agivalkun vetämät treenit ja Lea oli koutsausvuorossa. Lea sanoi ääneen sen minkä tiesinkin eli ryntäilen yhdessä koiran kanssa ja huidon ja roiskin ihan miten sattuu. Siksi niitä rimoja lentää ja koiralla ei ole rauhaa suorittaa rataa koska se ei ole varma mitä haluan ja varmistelee kysymällä oliko varmasti tämä mitä haluat. Tehtiin sitten pieniä pätkiä Mouhikselta lainattua rataa ja hinkattiin ohjaus kerrallaan. Anteeksi vaan meidän jälkeiselle ryhmälle kun teillä meni meidän takia yövuoroksi...

Ihan loistavat treenit joista tärkeimmät asiat:

- Laske kädet alas. Jos mahdollista tee kuuriluonteisesti kokonaan ilman käsiä. Ainakin pyydä treenien vetäjää huomauttamaan jos kädet nousevat.
- Ohjaa rauhassa. Etsi radalle sisäinen zen. Kuvittele olevasi naispuolinen Jaakko :D
- Ne kohdat radalla joiden kuvittelet olevan sellaisia että tulee kiire: päinvastoin ole näissä kohdissa erityisen rauhallinen. Mm. niistot, takaakierrot jne. EI saa olla mitään kädellä roiskaisuja.
- Pehmeät liikeradat ja polvet joustaa. Ei mitään tökstöks-ryntäilyjä
- Yksittäisten tekniikoiden harjoittelu ja niistä palkkaaminen

Siinä tärkeimpiä asioita. Niistä tärkeimpänä sisäisen rauhan löytäminen. Lealta tuli tiukkaa palautetta mutta kaikki aiheesta ja niin tarpeeseen. Tartten oikeesti jonkun potkimaan mua perseelle ja vääntämään rautalangasta. Olipa hieno fiilis ja Nala on kyllä ihana. Otti muuten joka kerta oikein hyvin kontaktit, kun ei tarvinnut juosta mun kanssa kilpaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti