sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Nihkeetä on

Nimittäin se pään alas laskeminen. Aamutokoissa taas ensimmäisellä kerralla tarvitsi huomauttaa ennen kuin laski. Seuravat toistot oli hyviä ja pallo lensi eteen heti kun leuka oli maassa. Näissä näköjään tarttee ensin aina lämmitellä ennen kisanomaista suoritusta.

Ensin tehtiin kuitenkin taas muutama kehääntulo. Oli ok. Sitten merkkiä. Ensimmäisellä kerralla merkin takana nami ja stoppasi ja suoristi itsensä aivan merkin taakse. Tästä myös pallo. Ilman namia paikka ei aivan yhtä hyvin suoraan takana, mutta mietin onko se nyt oikeasti niin tarkkaa kun koira kuitenkin on merkillä...? Ehkä mä voisin kuitenkin tehdä noita kuurina että nami valmiina. Loppuun vielä läheltä naksuttelin kun haki sen täydellisen paikan. Alkoi kiihtymään loppua kohti mutta ei haukkunut/vinkunut kertaakaan.

Sitten avoimen kaukot. Matkana koko tuon minikentän pituus. Ensimmäinen nousu hyvä. Alas laski pää maassa! Ihan eri käskyt ja ärsyttävää kun sotkee. Ja kuten arvasinkin niin tarvi tuplakäskyn nousemiseen. Seuraavalla kerralla laskeutui hyvin mutta taas tuplakäsky nousemiseen. Seuraavat vaihdot ok ja kävin nakittamassa istumaan nousun. Sitten taas pari hyvää vaihtoa ja siitä lelupalkka. Kaukoissa tuli vielä keväällä herkästi ääntä jos palkkaa ei tullutkaan joka vaihdolla. Nyt ollut jo jonkin aikaa hyvässä mielentilassa ja ei ala kitisemään vaikka tekisi useamman vaihdon palkatta. Seuraavalla kerralla voisin kuitenkin namittaa kaikki vaihdot.

Loppuun metallinouto. Kapulassa siis maalarinteipit ja ei mitään ongelmaa näin ;). Ongelmankiertoa? Todellakin :D  Laukkaa kapulalle, kiersi nostamaan takaa, laukkaa takaisin ja hyvä pito. Enemmän voimaa siinä meno- ja paluulaukassa voisi mun makuun olla. Sitten kun appari käytössä niin mielessä on jo suunnitelma miten työstää tätä asiaa.

Eilen tehtiin metsälenkillä esineruutu. Molemmille taas kaksi hakua. Vein narulelun koirien nähden ruutuun mutta en hetsannut. Molemmat tekivät taas nopeat löydöt ja olivat ihan liekeissä. Nalalla hyvät palautukset. Riepu jäi mälvämään lelua parin metrin päähän mutta lähti tuomaan kun juoksin karkuun. Toiselle kierrokselle siirsin Nalan odottamaan kauemmas kun ajattelin johtuvan siitä kun Neiti Näpsä huusi liian lähellä ukaaseja.Kukaan muu ei nimittäin saisi tehdä mitään kivaa ;) Palautus olikin paljon parempi.

Sain siirrettyä Nalan Liedon radan koneelle. Onkin sen päivän radoista ainoa joka edes etäisesti muistutti agilitelyä yhdessä :D Kymppi siis kontakteilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti