perjantai 3. toukokuuta 2013

Minitreenit ja hierojalla

Nala kävi Katriinalla hierottavana. Kesäkuussa on taas molemmille aika.

Riepun kanssa lyhyet tokottelut Kalkun kämpän pihalla. Etupihalla on pieni koriskenttä ja ollaan siinä tehty lyhyttä settiä silloin kun ei jaksa lähteä kauemmas. Ensin tehtiin kentälle tuloja, niin että koira sai esittää omaa aktiivisuutta. Pysyin itse hiljaa ja menin kentälle seisomaan. Hyvin tuli kontaktissa mukana ja hakeutui perusasentoon ilman virittelyjä. Näistä palkka joko samantien tai pienen sivulla olon päätteeksi. Pari kertaa palkkasin jo siitä kun hakeutui seuraamaan kentälle kävellessä.

Seuraavaksi paikkamakuuta. Oli ensimmäisellä kerralla possu ja ei olisi halunnut laskea päätä maahan vaikka nopsaan menikin alas. Juuri samaan aikaan pihalle ilmestyi paljon häiriötä ja keskittyi niihin. Piti pään hyvin sen jälkeen kun olin vaatinut sen laskemista. Lyhyt makuu ja sen jälkeen otettiin vielä sivulta alas menoja. Nyt laski hyvin pään ja palkkasin ne samantien heittämällä lelun eteen.

Kentälle tuli pari pikkutyttöä katselemaan meidän tekemisiä. Soittelivat pyöränkelloa ja pärisyttelivät ilmapalloja. Käytettiin tietysti tilaisuus hyväksi ja otettiin seuraamista pyörimällä ihan tyttöjen vieressä. Riepu piti hyvin kontaktia ja mielentila oli hyvä vaikka ei ollut kainalopalkkaa. Yksi täyskäännös taisi olla väljä, mutta korjasi itse. Paljon kehuja ja superpalkka.

Lopuksi tehtiin vielä käpytunnaria. Vein oman kävyn maassa olleiden kanssa riviin ja mentiin yhdessä hihnassa haistelemaan. Kun merkkasi oman niin naksautin ja namipalkka. Sanoin etten enää tee koko tunnaria yksin mutta ei se voi enää enempää pilalle mennä niin kokeillaan nyt sitten tämmöstä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti